Βόλεϊ

Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

Κόντρα στην ελβετική Νάφελς θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του «περιπέτεια» στο Challenge Cup η ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την πορεία του από την προκριματική φάση του Challenge Cup βόλεϊ ανδρών και θα υποδεχτεί την ελβετική Νάφελς στο «Παλατάκι» την Τετάρτη στις 19:00, θέλοντας ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

«Περιμένω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της σεζόν και είναι πάντα κάτι διαφορετικό από τους φιλικούς. Αλλά, νομίζω πως όλοι δουλεύουμε πολύ καλά, είμαστε προετοιμασμένοι, όπως και στο τουρνουά στη Σερβία, όπου αποδείξαμε την ετοιμότητά μας στους αγώνες.

Έχουμε αυτοπεποίθηση και, φυσικά, θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να νικάμε. Είναι πάντα σημαντική η υποστήριξη των φιλάθλων, είναι σαν ένας επιπλέον παίκτης, ο κόσμος του ΠΑΟΚ μας υποστηρίζει και μας βοηθά ακόμα και στις δύσκολες στιγμές», τόνισε ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x