Βόλεϊ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Η έκτη φετινή συνάντηση θα κρίνει κούπα!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τίθενται απόψε αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ (21:00) για τον δεύτερο τελικό του League Cup «Nίκος Σαμαράς».

Τελευταία συνάντηση «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ που κρίνει... κούπα!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους απόψε στις 21:00 (PAO TV, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στον δεύτερο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» με τους γηπεδούχους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης μετά και το υπέρ τους 3-2 στου Ρέντη.

H oμάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, αναζητά το δεύτερο τρόπαιο της σεζόν μετά και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και θέλει ουσιαστικά να «σώσει» μια χρονιά η οποία ξεκίνησε με πολλές περγαμηνές. Το «τριφύλλι» γνώρισε οδυνηρούς αποκλεισμούς στο Challenge Cup από τον Ολυμπιακό αλλά στους ημιτελικούς της Volley League από τον ΠΑΟΚ και πιθανή επικράτηση στον αποψινό τελικό θα μπορούσε να θεωρηθεί «βάλσαμο» στις πληγές.

Σε περίπτωση που οι «πράσινοι» κατακτήσουν το τρόπαιο θα το έχουν καταφέρει για δεύτερη διαδοχική χρονιά και τρίτη συνολικά στην ιστορία τους.

Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός, έχοντας πετύχει τον έναν στόχο της σεζόν με την κατάκτηση του Challenge Cup θα προσπαθήσει να πετύχει ακόμη μια ανατροπή εφάμιλλη εκείνης του Αγίου Θωμά τον περασμένο Νοέμβριο όταν και είχε επικρατήσει στο «χρυσό σετ» του μεγάλου του αντιπάλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να βιώσουν και πάλι το έργο του τελικού Κυπέλλου όπου και ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ και για αυτόν τον λόγο έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, έχοντας στη διάθεση τους όλα τους τα «όπλα» για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μάλιστα η ομάδα του Πειραιά είναι και η πολυνίκης του θεσμού μιας και το έχει κατακτήσει 6 φορές στο παρελθόν με πιο πρόσφατη εκείνη της σεζόν 2018-19.

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντράγκαν Τράβιτσα είπε: «Ο πραγματικός τελικός είναι αύριο! Θα είναι συναρπαστική η μάχη στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι, για να έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείξαμε στον πρώτο τελικό. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στο επίπεδό μας, για αυτό πρέπει απλώς να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να παίξουμε το βόλεϊ που ξέρουμε και να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε κάθε φάση, σε κάθε σημείο του τελικού».


Αυτή η αναμέτρηση μεταξύ των «αιωνίων» θα είναι η έκτη αλλά και τελευταία για φέτος, με τον Παναθηναϊκό να υπερέχει στις νίκες μετρώντας τρεις έναντι δύο του Ολυμπιακού.

Παρακολουθήστε τα highlights του πρώτου τελικού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x