Βόλεϊ

Άρχισαν τα βάσανα στον Παναθηναϊκό

Την πρώτη συγκέντρωση έκανε τη Δευτέρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν και να διατηρήσει τα κεκτημένα.

Οι αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού δέχτηκαν τη Δευτέρα στην έναρξη της προετοιμασίας της νέας σεζόν στο κλειστό το Αγίου Θωμά το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Παναγιώτη Μαλακατέ, τον Αντιπρόεδρο, Δημήτρη Βρανόπουλο, τον Γενικό Αρχηγό, Σωτήρη Νίκα, τον Πρόεδρο Οικονομικής Επιτροπής, Δημήτρη Γόντικα, τον Διευθυντή αγωνιστικού, Σωτήρη Πανταλέοντα, και τον Ρούλη Αγραπιδάκη.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με παρούσες τις: Πένυ Ρόγκα, Μάρετ Γκρόθες, Ναταλία Μεταξά, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Ιλιόνη Κελεσίδη, Μαρία Γενιτσαρίδη, Κένια Καρκάσες, Μαριάννα Μπελιά, Σέρινταν Άτκινσον, Σοφία Βασιλαντωνάκη και Θεοδώρα Φουμάκη.

Η αρχηγός, Αθηνά Παπαφωτίου, θα ενσωματωθεί τις επόμενες μέρες, ενώ για τη Μαρτίνα Σαμαντάν αυτό θα συμβεί όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με την εθνική Κροατίας.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης, ανέφερε πως: «Περιμένουμε οπωσδήποτε μία μεγάλη προσπάθεια και ως διοίκηση κι ως staff κι ως αθλήτριες. Έχουμε κάνει καλές κινήσεις μεταγραφικά κι εκτός των μεταγραφικών. Αναφέρομαι στο προπονητικό που θα έχουμε και για τη νέα έδρα στο Μετς. Ως στόχους έχουμε τη θέληση και την ικανότητα να… χτυπήσουμε ψηλά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να συμβούν σε μία χρονιά, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x