Βόλεϊ

Πάει και η Νούσια Νάξο

Στον Πανναξιακό θα συνεχίσει την καριέρα της τη νέα αγωνιστική περίοδο η Αποστολία Νούσια.

Οι Ναξιώτισσες ανακοίνωσαν την απόκτηση της διεθνούς ακραίας για τον επόμενο χρόνο, με την 24χονη άσο να έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ έγινε γνωστή στην Α1 βόλεϊ γυναικών από τη θητεία της στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«O Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Αποστολίας Νούσια στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ καλωσορίζουν στις τάξεις του συλλόγου την Αποστολία Νούσια. Η 24χρονη ακραία από τη Λάρισα, με παρουσία στην Α1 Εθνική κατηγορία με την φανέλα του Παναθηναϊκού, θα αγωνιστεί στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, στην προσπάθεια για επανάληψη των επιτυχιών της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η νεαρή αθλήτρια δήλωσε μετά τη μεταγραφή της πως: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στον Πανναξιακό. Θεωρώ ότι με τη συγκεκριμένη επιλογή κάνω ένα βήμα παραπάνω ως αθλήτρια, γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστώ μ' ένα καταξιωμένο προπονητή, όπως είναι ο κ. Κόβαζιτς, και ν' αγωνιστώ σ' ένα σωματείο που πρωταγωνιστεί όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω και την ομάδα της Λάρισας που διευκόλυνε τις διαδικασίες για τη μεταγραφή μου στο νησί, όπως και τη διοίκηση της Νάξου. Εύχομαι να έχουμε, πάνω απ' όλα, την υγεία μας και είμαι σίγουρη ότι με πολύ δουλειά και με τη στήριξη του κόσμου, θα είναι μία πολύ θετική χρονιά για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x