Βόλεϊ

Οτσάλ: «Είχαμε πολλή νευρικότητα και κάναμε λάθη»

Στα πολλά λάθη των παικτριών της Εθνικής βόλεϊ γυναικών απέδωσε το 0-3 σετ από τη Γερμανία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Γιουνούς Οτσάλ μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γιουνούς Οτσάλ τόνισε πως η ήττα της Εθνικής βόλεϊ γυναικών από τη Γερμανία δεν αποτελεί καταστροφή, αφού απομένουν ακόμα πέντε ματς στον όμιλο του Ντίσελντορφ, αλλά περίμενε καλύτερη αντίδραση, ζητώντας καλύτερη απόδοση στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για την ομάδα μας, ωστόσο σήμερα η αλήθεια είναι ότι εμείς είχαμε μεγάλη νευρικότητα. Αλλά, δεν τελείωσε κάτι σήμερα. Έχουμε ακόμη μπροστά μας τέσσερα ματς και ειδικά τα τρία που ακολουθούν, τα οποία είναι πολύ σημαντικά και τα οποία θα κρίνουν την πορεία μας.

Κάναμε πολλά λάθη, ειδικά στο πρώτο και δεύτερο σετ και σε τέτοιου είδους ματς δεν είναι εύκολο. Στο τρίτο σετ, ήμασταν μπροστά με 21-16 και 24-21 και έπρεπε να το τελειώσουμε... Περίμενα καλύτερη αντίδραση από κάποιες αθλήτριες, αλλά τώρα βλέπουμε τα άλλα ματς. Πρέπει να παίξουμε σίγουρα καλύτερα και σαν ομάδα και ατομικά».

Από την πλευρά του, ο Βιτάλ Χέινεν τόνισε πως: «Σήμερα έχω την αίσθηση ότι η Ελλάδα έχασε μια σημαντική ευκαιρία. Εμείς είχαμε την ατυχία με την Όρτμαν που τραυματίστηκε κι έπρεπε να φτιάξουμε ουσιαστικά μια νέα ομάδα, αλλάζοντας πράγματα, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκατε, ειδικά στο τρίτο σετ όπου κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν μειώνατε σε 2-1.

Σας είπα και χθες ότι έχετε καλή ομάδα, αλλά δεν μπορώ παρά να είμαι χαρούμενος για τη νίκη μας. Στο βόλεϊ το λάθος κοστίζει ακριβά κι εμείς φροντίσαμ, από ένα σημείο και μετά, να μην κάνουμε πολλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x