Βόλεϊ

Θέλει βήμα πρόκρισης με Ντούκλα Λίμπερετς ο Ολυμπιακός

Στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις επιστρέφει στις 19:00 η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχεται στου Ρέντη την τσέχικη Ντούκλα Λίμπερετς στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του CEV Cup.

Ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί στα προημιτελικά του CEV Cup βόλεϊ γυναικών, ωστόσο με την ολοκλήρωση των πλέι οφ θα μπουν στη διοργάνωση και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι από τους ομίλους του Champions League.

Έτσι, στο πρώτο ματς της φάσης των οκτώ καλύτερων ομάδων της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να εκμεταλλευτούν το «Μελίνα Μερκούρη» και να πανηγυρίσουν «καθαρή» νίκη κόντρα στην Ντούκλα Λίμπερετς στις 19:00 στου Ρέντη, ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο, ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης στην Τσεχία.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι δήλωσε πως: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Και η Λίμπερετς είναι ομάδα που παίζει δυνατά στο CEV Cup, αλλά και στο πρωτάθλημά της, όμως εμείς είμαστε έτοιμοι να παίξουμε, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για τον στόχο που έχουμε. Είχαμε έναν δύσκολο Ιανουάριο. Από το περασμένο Σάββατο και μετά έχουμε τρία ματς σε μία εβδομάδα. Θα δώσουμε μάχη».

Η Τζέιλι Γουίντερς τόνισε πως: «Ανυπομονούμε να παίξουμε με έναν αξιοσέβαστο αντίπαλο. Μου αρέσει ο τρόπος που η ομάδα μας παίζει αυτή τη στιγμή. Βλέπω αυτό το παιχνίδι ως μια ευκαιρία να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε σε όλους πόσο σπουδαία ομάδα γινόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x