Βόλεϊ

Κρίσιμη μάχη για Ολυμπιακό

Το ευρωπαϊκό της ταξίδι συνεχίζει την Τετάρτη η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει τη Λας Πάλμας στου Ρέντη στον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται την Τετάρτη στις 19:00 την ισχυρή Λας Πάλμας στο «Μελίνα Μερκούρη» στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Τενερίφη.

Σε περίπτωση πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο ης διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σένενβερντ–Μπράσοφ για μια θέση στους ομίλους.

Ο Αντρέα Γκαρντίνι αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. «Ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο των προκριματικών του CEV Champions League, με μια πολύ… περίπλοκη ομάδα. H Λας Πάλμας είναι ομάδα υψηλού επιπέδου. Παίζει πολύ καλό βόλεϊ, με υψηλό ρυθμό. Έχουμε ακόμα κάποια προβλήματα, προσπαθούμε να τα λύσουμε. Σε δύο αγώνες πρέπει να πάρουμε το "εισιτήριo" για να συνεχίσουμε, οπότε περιμένουμε μια σκληρή μάχη στην έδρα μας αύριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x