Βόλεϊ

Τζούριτς… διετίας στον Ολυμπιακό

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Τζούριτς, ανακοίνωσε σήμερα (17/07) ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια ο Δημήτρης Τζούριτς, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με τον 35χρονο διεθνή κεντρικό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Τζούριτς. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Δημήτρη Τζούριτς: “Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, στην ομάδα που μεγάλωσα, που ανδρώθηκα. Εύχομαι να κατακτήσω κι άλλους τίτλους και να σταματήσω την καριέρα μου εδώ! Αλήθεια, αυτό εύχομαι. Τη σεζόν που έρχεται, εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, να είναι μια χρονιά γεμάτη τίτλους, περισσότερους από όσους πήραμε πέρυσι και να κάνουμε ακόμα καλύτερη πορεία στο CEV Champions League”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x