Βόλεϊ

Οικονόμου: «Μου άρεσε η σοβαρότητα που δείξαμε»

Στην προσπάθεια που έκανε όλο το stuff της Εθνικής βόλεϊ γυναικών στάθηκε ο Απόστολος Οικονόμου μετά νίκη επί της Βόρειας Μακεδονίας.

Ο Απόστολος Οικονόμου τόνισε πως η Εθνική βόλεϊ γυναικών έδειξε σοβαρότητα και σωστή συμπεριφορά κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία, στάθηκε στη νέα γενιά των Ελληνίδων βολεϊμπολιστριών κι έδωσε σύνθημα για τα επόμενα ματς του χρόνου, ώστε να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Αναλυτικά: «Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στις κοπέλες και στο stuff για όλη αυτή την προσπάθεια των έξι εβδομάδων. Ειδικά, όμως, σήμερα μου άρεσε η σοβαρότητα κι η συμπεριφορά της ομάδας».

Αναφερόμενος στα νέα πρόσωπα που μπήκαν στην ομάδα, τόνισε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκίνησαν οι κ.κ. Αμποντάντζα κι Οτσάλ για να στηριχτούμε στη νέα γενιά. Θέλω να πιστεύω ότι με σωστή καθοδήγηση και την οργανωτική ενίσχυση που έχουμε από την Ομοσπονδία θα μπορέσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Τέλος, σε έναν πρώτο απολογισμό το σχόλιο του ήταν το εξής: «Επειδή βίωσα καθημερινά τις κοπέλες και θεωρώ ότι έχουν πολύ σωστή νοοτροπία, είμαι αισιόδοξος. Δεν πρέπει να βγάλουμε λανθασμένα συμπεράσματα από αυτές τις δύο νίκες, αλλά του χρόνου, που πιστεύω ότι θα παίξουμε περισσότερα παιχνίδια, θα δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x