Βόλεϊ

Ακόμα τρεις μέρες προθεσμία από ΕΣΑΠ στην ΑΕΚ

Μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη πήρε προθεσμία από την ΕΣΑΠ η ΑΕΚ για να συγκεντρώσει τα απαραίτητα έγγραφα συμμετοχής στην επόμενη Volley League ανδρών, όπως ενημέρωσε την Τρίτη η Λίγκα.

Προθεσμία μέχρι την Πέμπτη έδωσε στο ΤΑΑ ΑΕΚ η ΕΣΑΠ, ώστε να συγκεντρώσει τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά για τη συμμετοχή της στη Volley League της επόμενης σεζόν, όπως αποφασίστηκε στην έκτακτη συνεδρίαση της Λίγκας την Τρίτη.

Επίσης, αποφασίστηκε η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος να διεξαχθεί στις 11 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 31 Ιουλίου.
Τα μοναδικά θέματα της ημερησίας διάταξης ήταν η αίτηση της ΑΕΚ για να γίνει μέλος της ΕΣΑΠ την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος 2023-24.

1. Αποφασίστηκε να δοθεί δεύτερη παράταση στη διοίκηση της ΑΕΚ, χρονικής διάρκειας τριών ημερών (μέχρι και την Πέμπτη 4 Αυγούστου), ώστε να προσκομίσει τα απαραίτητα επίσημα δικαιολογητικά εξόφλησης ή διακανονισμών με το σύνολο των υποχρεώσεων που έχει προς αθλητές και προπονητές από παρελθόντα έτη.

Σε περίπτωση που η εν λόγω προθεσμία παρέλθει άπρακτη, η ΓΣ της ΕΣΑΠ αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή την αίτηση της ΑΕΚ για να γίνει μέλος στον Συνεταιρισμό.

Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Λευτέρης Αρχόντης, Μάνος Μακρής.

2. Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x