Βόλεϊ

Ο ΠΑΟ πήρε φόρα, ο ΠΑΟΚ θέλει να του την... κόψει

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του και ο ΠΑΟΚ θέλει να του… κόψει τη φόρα στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Τον ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός το Σάββατο (8/2, 18.00) στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Volleyleague με στόχο να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί του.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από σερί τριών νικών με Παναχαϊκή, Παμβοχαϊκό και ΑΕΚ και θέλει να το διευρύνει ώστε να απομακρυνθεί απ’ τις «επικίνδυνες» θέσεις της βαθμολογίας.

Στο έργο αυτό ο Γιάννης Καλμαζίδης θα έχει στην διάθεσή του όλους του τους παίκτες και τόνισε την αισιοδοξία του για το ματς:

«Δεν ξέρω εάν η διακοπή λόγω του Λιγκ Καπ θα μας βοηθήσει ή θα μας κόψει το φορμάρισμα που είχαμε αποκτήσει στα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό θα το δούμε στην πράξη. Προσπαθούμε να βλέπουμε τα πράγματα θετικά και μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες φορτώσαμε τους ρυθμούς της προπόνησης ώστε να αποκτήσουμε αντοχή στα δύσκολα που έρχονται. Στο φιλικό με την Κηφισιά πήγαμε πολύ καλά. Πήραμε το 1ο σετ και είδα βελτίωση σε τομείς που υστερούσαμε. Ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετικούς στόχους από την ομάδα μου. Θεωρητικά στοχεύει στην 4αδα, ενώ εμείς στην παραμονή. Θέλω να βγάλουμε στο γήπεδο τα πράγματα που δουλεύουμε. Οι παίκτες μου έχουν πάρει πολλές πληροφορίες το τελευταίο διάστημα και κάνουν προσπάθεια να τις εφαρμόσουν και στην πράξη».

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα από ΑΕΚ και Κηφισιά και θέλει τους βαθμούς της νίκης ώστε να κρατήσει «ζωντανές» τις λιγοστές ελπίδες για την 4αδα.

Ο Γιώργος Γιάτσης θα κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα ως προπονητής του ΠΑΟΚ αν και κοουτσάρισε τον δικέφαλο στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Ορεστιάδα όπου δικέφαλος νίκησε 3-0 σετ.

Νέο πρόσωπο στον ΠΑΟΚ θα είναι ο κεντρικός Κωνσταντίνος Γεροβασιλείου. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μιχάλης Χριστοφορίδης που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Αμερικανός Λόουσον ξεπέρασε το πρόβλημα με τη θλάση στους κοιλιακούς και θα αγωνιστεί.

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ και πρώην αθλητής του Παναθηναϊκού Κάσσανδρος Στίνγκας δήλωσε: «Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που το τελευταίο καιρό εμφανίζεται ανεβασμένη. Στο δεύτερο γύρο μετράει μόνο νίκες και για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί». Αναφορικά με την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ ο κεντρικός αθλητής επισήμανε: «Έχουμε δουλέψει πολύ το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις και ελπίζω όλα τα θετικά στοιχεία που πήραμε να τα εφαρμόσουμε και στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Είναι ευκαιρία για εμάς να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να επιστρέψουμε στις νίκες ενόψει της δύσκολης συνέχειας και να μπούμε δυνατά σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ για να φύγει με το τρίποντο μέσα από το κλειστό του Πανελληνίου ο Κάσσανδρος Στίνγκας τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παίζει με πάθος έχοντας πάντα στο πλευρό του τους φιλάθλους του. Για αυτό εμείς πρέπει από την αρχή να μπούμε δυνατά και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας για να μπορέσουμε ελέγξουμε από την αρχή το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x