Βόλεϊ

Ντέρμπι απ’ τα παλιά…

Επτά χρόνια μετά την τελευταία τους φορά Λαμία και Ορεστιάδα θα βρεθούν αντιμέτωπες στην τέταρτη αγωνιστική της Volleyleague. «Καίγεται» για τη νίκη η Λαμία, πρώτο «διπλό» ψάχνουν οι φιλοξενούμενοι.

Λαμία και Ορεστιάδα θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στην τέταρτη αγωνιστική της Volleyleague το Σάββατο (19/11) στις 19.00, επτά χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση.

Η Λαμία θα υποδεχτεί τους νεοφώτιστους, αναζητώντας την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη η Ορεστιάδα θα παραταχθεί στο «Χαλκιοπούλειο» ψάχνοντας το πρώτο της «διπλό».

Με την ελπίδα ότι οι Λαμιώτες θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας, ο Γιάννης Μέλκας χαρακτήρισε «όπλο» την έδρα, ενώ τόνισε πως σημαντικός παράγοντας θα είναι η υποδοχή.

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη νίκη. Το κυνηγάμε και επειδή θέλω να τα βλέπω θετικά τα πράγματα, πιστεύω ότι το “Χαλκιοπούλειο” είναι ένα όπλο για εμάς. Κακά τα ψέματα έχουμε την πίεση του αποτελέσματος. Προετοιμαστήκαμε καλά για την Ορεστιάδα, μία ομάδα που έχει κάνει καλές κινήσεις, έχει δύο βραζιλιάνους αλλά είδαμε ότι και αυτοί δεν έχουν βρει την συνοχή τους. Πιστεύω από την δικιά μας την απόδοση εξαρτάται το ματς και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη. Σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει ποτέ το πρώτο σετ. Το ζητούμενο σε όλα τα παιχνίδια όμως είναι η νίκη. Για να είμαστε μέσα στο σκορ από την αρχή, πρέπει να πάρουμε εύκολους πόντους αλλά αυτό θα γίνει αν έχουμε καλή υποδοχή. Αυτό δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και από κει και πέρα υπομονή».

Ο τεχνικός της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας που μέχρι τον Μάιο ήταν στο τιμόνι της Λαμίας σχολίασε για την αναμέτρηση: «Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες. Η Λαμία είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Ο αγώνας θα κριθεί στο σερβίς. Συνεργάστηκα πολύ καλά με τη Λαμία κι έχω άριστες προσωπικές σχέσεις με τον πρόεδρο Χρήστο Καρβούνη. Έκανα πολλούς φίλους στη Λαμία όπου υπάρχει βολεϊκή κουλτούρα και ξέρω πως θα έχουμε δύσκολο έργο με τη νέα μου ομάδα».

Οι Δημήτρης Ριζόπουλος και Μανώλης Δημητριάδης είναι τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στην αναμέτρηση, αφού πέρυσι αγωνίστηκαν στην Λαμία.

«Επιστρέφω στο Χαλκιοπουλειο όπου έχω ωραίες αναμνήσεις. Πέρασα πολύ ωραία στην Λαμία αλλά αυτή την στιγμή είμαι παίχτης της Ορεστιάδας και το μόνο που κοιτάω είναι να παίζω καλά για να πάμε την Ορεστιάδα ψηλά», είπε ο Ριζόπουλος και ο Δημητριάδης πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη Λαμία. Πέρασα δύο χρόνια πολύ ωραία και θα δω πολλούς φίλους και τον κόσμο που με αγάπησε και με στήριξε. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γυμναστικό που μου έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθώ μέσα από την καλή δουλειά που γίνεται εντος και εκτός γηπέδου. Πλέον βρίσκομαι στον Α.Ο.Ο και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πάρουμε την νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x