Βόλεϊ

Νέος πρόεδρος της CEV ο Σίκιριτς

O Ρόκο Σίκιριτς είναι ο νέος πρόεδρος της CEV για την επόμενη τετραετία μετά τις σχετικές αρχαιρεσίες στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη Νάπολη.

Ο Ρόκο Σίκιριτς είναι ο νέος πρόεδρος της CEV. Ο Κράτης παράγοντας, πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας, συγκέντρωσε 26 από τις 53 έγκυρες ψήφους, έναντι 18/53 του Ιταλού Ρενάτο Αρένα, 5/53 του Δανού Έρικ Αντλερ και 4/53 του Πολωνού Βένσελ Βέζεκ.

Γεννημένος στις 22 Αυγούστου 1981 στο Ζαντάρ, ο Σίκιριτς ξεκίνησε την καριέρα του στη Μλάντοστ κι ήταν για πολλά χρονιά βασικός ακραίος της εθνικής Κροατίας. Αγωνίστηκε στην Αυστρία, στη Γαλλία, στην Τουρκία, στην Ιταλία, στη Γερμανία, αλλά και στα ΗΑΕ. Έκλεισε την καριέρα του στη γερμανική Μπερλίν το 2013-14 στα 33 του.

«Ευχαριστώ όλο το ευρωπαϊκό βόλεϊ για το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών. Αναλαμβάνω μία μεγάλη ευθύνη. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά το βόλεϊ», τόνισε ο Σίκιριτς.

Στη Νάπολη βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του ΔΣ, Τάκη Αντωνόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα, Νεκτάριο Χαλβατζή, παρουσία του πρώην «χρυσού» Ολυμπιονίκη με τη Σερβία, Γκιούλα Μέστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x