Βόλεϊ

Μπελιά στο sport-fm.gr: «Μου άρεσε πολύ αυτό που έγινε πέρυσι με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, θέλω ξανά το πρωτάθλημα»

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού, τα συναισθήματα της μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, αλλά και την Εθνική ομάδα, μίλησε στο sport-fm.gr η Μαριάννα Μπελιά.

Αποφασισμένη να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει όλους τους στόχους τoυ και να ζήσει στιγμές παρόμοιες με εκείνες της περασμένης σεζόν, δήλωσε στο sport-fm.gr η Μαριάννα Μπελιά!

Η διεθνής λίμπερο του «τριφυλλιού», βρέθηκε μαζί με όλους τους αθλητές του συλλόγου, στην καθιερωμένη media day και μιλώντας στον Γιώργο Ζαχαρίου, αναφέρθηκε στην τιμητική εκδήλωση για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου και τη συναισθηματική φόρτιση που είχε η ίδια, κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής του βίντεο, τους προσωπικούς της στόχους, αλλά και την παρουσία της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2025.





Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαριάννας Μπελιά στο sport-fm.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου:

Για τους φετινούς στόχους του Παναθηναϊκού: «Εννοείται ότι θέλουμε να συνεχίσουμε να παίρνουμε το πρωτάθλημα όπως και τα τελευταία τρία χρόνια, φυσικά το Κύπελλο και να έχουμε μία πάρα πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον στόχο: «Η αλήθεια είναι ότι επειδή πέρσι πήρα πρώτη φορά το πρωτάθλημα, στα 26 μου χρόνια, το συναίσθημα που είχα και το όλο αυτό που έγινε με τον κόσμο και μετά στον Τάφο του Ινδού, μου άρεσε πάρα πολύ. Θέλω το πρωτάθλημα σίγουρα».

Για τη συναισθηματική της φόρτιση στην εκδήλωση για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου: «Δεν είχα την τιμή να τη γνωρίσω. Παρόλα αυτά είμαι πολύ συναισθηματική με αυτό το κομμάτι λόγω του ότι έχω χάσει και εγώ τη μαμά μου. Εκείνη την ώρα με το χαμόγελό της απλά σκεφτόμουν ότι όλοι οι άγγελοι φτάνουν στον ουρανό κάποια στιγμή, οπότε μόνο έτσι μπορούσα να το δω».

Για τους προσωπικούς της στόχους: «Επειδή θεωρώ ότι πέρσι στο τέλος, κατάφερα να βάλω και εγώ το χέρι μου για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι μέλος στη βασική εφτάδα και να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ. Γιατί όχι να κατακτήσουμε ό,τι στόχους έχουμε».

Για το πόσο έτοιμη είναι να βοηθήσει την Εθνική, στην επιστροφή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα: «Όσο είναι στο χέρι μου 110%. Δεν θα μπορούσε να μην είναι τιμή μου που είμαι στην Εθνική και που καταφέραμε μετά από τόσα χρόνια να περάσουμε στο παγκόσμιο. Ανυπομονώ πάρα πολύ, νομίζω θα είναι σπουδαία εμπειρία και θέλω να πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά, όσο καλύτερα γίνεται.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x