Βόλεϊ

Μόνο ο τελικός στο μυαλό τους…

Στην Ουγγαρία βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου η Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών, ώστε την Κυριακή να αντιμετωπίσει το τοπικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο δεύτερο ημιτελικό του European League.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα την περασμένη Πέμπτη έχασε στη Μεγαλόπολη με 2-3 σετ και θέλει τη νίκη με 3-1 ή 3-0 σετ για να προκριθεί αυτό στον τελικό της διοργάνωσης.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι με δυο ομάδες που παίζουν την πρόκριση, ποιοτικά δεν ξέρω που θα κινηθεί ο αγώνας, καθώς είναι ματς πρόκρισης και μερικές φορές δεν είναι τόσο υψηλό το επίπεδο, λόγω της πίεσης. Σαφώς, έχει το πλεονέκτημα η Ουγγαρία μετά το πρώτο αποτέλεσμα και επιπλέον παίζει στην έδρα της, ωστόσο έχουμε δείξει ότι μπορούμε να την κοντράρουμε και να τη νικήσουμε.

Η άποψή μου είναι ότι ο αγώνας θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό στα ψυχικά αποθέματα και την αποφασιστικότητα που θα έχει η κάθε ομάδα», τόνισε αρχικά ο Γιάννης Καλμαζίδης και συμπλήρωσε πως:

«Τα κορίτσια βλέπω ότι είναι αποφασισμένα, είναι θιγμένα από την έκβαση του προηγούμενου παιχνιδιού, ειδικά το πρώτο σετ και ελπίζω αυτό να λειτουργήσει υπέρ μας και να μπορέσουμε να αποδώσουμε στο επίπεδο που μπορούμε και να φτάσουμε στην πρόκριση».

Από την πλευρά της, η Στέλλα Χριστόδουλου σημείωσε πως: «Το αυριανό ματς με την Ουγγαρία είναι διαφορετικό, σε σχέση με αυτό που έγινε στην Ελλάδα. Είδαμε τα λάθη που κάναμε, έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτά και πιστεύω πως θα βγάλουμε στο γήπεδο τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν υποτιμώ τον αντίπαλο, όμως και πριν λίγες μέρες νικήσαμε την Ουγγαρία στην έδρα της και με πίστη, αλλά και προσπάθεια από όλους μας, μπορούμε να το ξανακάνουμε, ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Η 12άδα της Εθνικής είναι ίδια με αυτή του πρώτου αγώνα, ήτοι την αποτελούν οι: Αρτακιανού, Χαντάβα, Χριστοδούλου, Γιώτα, Κελεσίδου, Κιόση, Λαμπρούση, Μερτέκη, Νομικού, Καββαδία, Βασιλαντωνάκη, Βεργίδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x