Βόλεϊ

Μιτσέλι: «Θέλαμε και πήραμε μια καθαρή νίκη»

Την ικανοποίησή του για την απόδοση του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Λορέντζο Μιτσέλι μετά τη νίκη επί της Μπρνο για το Challenge Cup βόλεϊ γυναικών.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός πως ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με καθαρό σκορ κόντρα στην Μπρνο και στάθηκε στη συγκέντρωση που έδειξαν οι αθλήτριες του.

Αναλυτικά: «Σήμερα, παίξαμε πάρα πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος, γιατί πετύχαμε τον στόχο που είχαμε για αυτό το ματς, δηλαδή να κάνουμε μια καθαρή νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου για τη συγκέντρωση που είχαν στον αγώνα. Ακόμα και σε στιγμές επικίνδυνες για εμάς, τα κορίτσια έκαναν θαυμάσια δουλειά, δεν άφησαν σε καμία στιγμή τον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό».

Τζίνα Λαμπρούση: «Καλή χρονιά σε όλους. Στην επιστροφή μου, βρήκα πολλά γνώριμα πρόσωπα, αλλά και νέα, με τα οποία όλοι μαζί προσπαθούμε να γίνουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Νιώθω πολύ καλά. Η ομάδα σήμερα ήταν πολύ συγκεντρωμένη και στα τρία σετ. Ακολουθήσαμε την τακτική του προπονητή μας και αυτό φάνηκε, γιατί απέδωσε στο έπακρον, μιας και η νίκη με 3-0 ήρθε σχετικά εύκολα.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά με κάθε αντίπαλο. Έρχεται ένας μήνας πολύ δύσκολος, με πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις και αυτό θέλει αρκετή διαχείριση και συγκέντρωση για να μπορούμε να παίρνουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο κόσμος θα ήθελα να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει σε κάθε αγώνα για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x