Βόλεϊ

Μιτσέλι: «Δεν λειτουργήσαμε επιθετικά στο τάι μπρέικ»

Στα όσα έκαναν οι αθλήτριες του στο πέμπτο σετ στάθηκε ο Λορένζο Μιτσέλι μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Νοβάρα στου Ρέντη.

Ο Λορένζο Μιτσέλι τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο κόντρα στη Νοβάρα, στάθηκε στην κακή υποδοχή, στις λεπτομέρειες και στην ανωτερότητα σου αντιπάλου, ζήτησε περισσότερη συγκέντρωση κι αλλαγή νοοτροπίας για το δεύτερο παιχνίδι, ενώ θεωρεί πως έπαιξαν καλό βόλεϊ σε γενικές γραμμές και τακτικά.

Αναλυτικά: «Έπρεπε να ρισκάρουμε αρκετά σε αυτό το παιχνίδι. Στο πέμπτο σετ, δεν λειτούργησε καλά η επίθεσή μας, αφού η υποδοχή μας δεν ήταν καλ, κάτι που δεν συνέβη σε όλο το παιχνίδι. Κάποιες λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά, αλλά, σίγουρα, δεν παίζουμε μόνο εμείς, παίζει κι ο αντίπαλος.

Είναι πολύ σημαντικό που παίξαμε αυτό το παιχνίδι, αυτό το ματς υψηλού επιπέδου για τη συγκέντρωσή μας και νομίζω το απολαύσαμε, παίζοντας καλό βόλεϊ. Θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε στο δεύτερο παιχνίδι, το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Και σε επίπεδο νοοτροπίας, αλλά και τακτικά έμεινα ικανοποιημένος, με εξαίρεση το ξεκίνημά μας στο τάι μπρέικ. Θα πάμε στο επόμενο ματς να δώσουμε το μάξιμουμ».

Η Μικαέλα Μλέινκοβα συμπλήρωσε πως: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, προσπαθήσαμε να πιέσουμε με το σερβίς μας, είχαμε καλό μπλοκ και άμυνα, αλλά το τάι μπρέικ είναι... τύχη. Βέβαια, δεν ξεκινήσαμε καλά στο τάι μπρέικ, είχαμε πρόβλημα στην υποδοχή και δεν μπορούσαμε να επιτεθούμε καλά, ώστε να επιστρέψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x