Βόλεϊ

Μιλενκόσκι: «Το χειρότερο παιχνίδι μας, στο χειρότερο σημείο της σεζόν»

Απογοητευμένος με την εμφάνιση του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, τονίζοντας πως το αποψινό ματς ήταν το χειρότερο του «Δικεφάλου του Βορρά» στη φετινή σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κρατήσει την έδρα του, γνωρίζοντας την ήττα 3-0 σετ από τον Ολυμπιακό στην Πυλαία για το Game 4 της σειράς των τελικών της Volley League, με τους «ερυθρόλευκους» φτάνουν με 3-1 νίκες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Γιόσκο Μιλενκόσκι, εμφανίστηκε απογοητευμένος με την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ήταν το χειρότερο παιχνίδι, στο χειρότερο σημείο της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας τη φετινή σεζόν, στο χειρότερο σημείο. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έγινε σήμερα.

Δοκιμάσαμε τα πάντα, ακόμα και μερικά challenge για να κόψουμε τη ροή του αντιπάλου. Παίξανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Έτσι είναι το βόλεϊ, όταν ξεκινάς στραβά σπάνια αντιστρέφεται η κατάσταση.

Κατακτήσαμε το Κύπελλο και κόντρα σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος είχαμε θετικό πρόσημο. Ήταν μια καλή σεζόν για εμάς. Η ψυχολογία έπαιξε ρόλο στο προηγούμενο παιχνίδι μετά το 2-0».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x