Βόλεϊ

Μιλεκόνσκι: «Αποδείξαμε πως είμαστε η πιο φορμαρισμένη ομάδα»

Στην καλή κατάσταση που έδειξε ότι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στάθηκε ο Γιόσκο Μιλεκόνσκι μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Volley League ανδρών.

Ο Γιόσκο Μιλεκόνσκι τόνισε πως είναι μεγάλη επιτυχία η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του περυσινού πρωταθλητή και εξήρε τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τον κόσμο, ζήτησε ηρεμία κόντρα στον Ολυμπιακό, ώστε να έρθει ο τίτλος της Volley League, αφού για να γίνει αυτό πρέπει να περιορίσουν τα λάθη.

Αναλυτικά: «Για εμένα, σήμερα είναι μία μεγάλη και εξαιρετική μέρα. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι σ' έναν εξαιρετικό αντίπαλο, τον περυσινό πρωταθλητή. Είμαι χαρούμενους για τους παίκτες μου, τον σύλλογο και όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας, τους φιλάθλους που έρχονται στο γήπεδο.

Ίσως αυτή τη στιγμή να είμαστε η πιο φορμαρισμένη ομάδα, αλλά κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Τώρα είμαστε στους τελικούς, απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα και πάλι. Έχουμε περίπου δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Κλείνοντας, ο 61χρονος προπονητής ανέφερε πως: «Όταν παίζεις στους τελικούς, δίνεις ό,τι έχεις, διότι έχεις τεράστιο κίνητρο. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, ωστόσο απέναντι στον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολο. Το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας είναι πολύ σημαντικό και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, θα παίξουμε με καρδιά και βόλεϊ υψηλού επίπεδου. Σήμερα, κάναμε κάποια εύκολα λάθη, διότι η σημασία του παιχνιδιού ήταν μεγάλη. Ελπίζω στους τελικούς να αποφύγουμε αυτά τα λάθη, παίζοντας πιο ελεύθερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x