Βόλεϊ

Με τρεις αλλαγές στην Κροατία

Με διαφορετική 12άδα και στόχο να παραμείνει πρωταγωνίστρια θα ταξιδέψει η Εθνική βόλεϊ ανδρών στο Ρόβινι της Κροατίας, κόντρα στην οποία θα δώσει δύο σημαντικά παιχνίδια για το European League.

Με στόχο να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου θα ταξιδέψει η Εθνική βόλεϊ ανδρών στο Ρόβινι, όπου θα αντιμετωπίσει την Κροατία το Σάββατο και την Κυριακή (21.30 ώρα έναρξης).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε εξαιρετικά τις υποχρεώσεις του στην Θεσσαλονίκη, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα σε Ρουμανία και Τουρκία και θέλει να συνεχίσει στα ίδια επίπεδα, προκειμένου να κρατήσει την πρώτη θέση.

Η συνέχεια, όμως, θα δοθεί με τρεις αλλαγές στη σύνθεσή του. Εκτός αποστολής έμεινε ο Φράγκος, λόγω τενοντίτιδας στο γόνατο, ο Γκαράς, λόγω ασθένειας και ο Αρμενάκης, ο οποίος παντρεύεται και βαφτίζει το παιδί του το Σάββατο. Την θέση τους πήραν οι Κώστας Ταμπουρατζής, Παναγιώτης Πελεκούδας και ο Νίκος Παλέντζας.

Αναλυτικά η 12άδα της Εθνικής: Φιλίποφ, Μαρούλης, Τζιουμάκας, Παλέντζας, Πετρέας, Τακουρίδης, Πελεκούδας, Πρωτοψάλτης, Κοκκινάκης, Κουμεντάκης, Δαλακούρας, Ταμπουρατζής.

Στις δηλώσεις του ενόψει του ματς ο Σωτήρης Δρίκος είπε: «Η Κροατία έχει πολλούς παίκτες που ξέρουμε από την θητείας τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και θεωρώ ότι κι αυτοί έχουν μια καλή εικόνα για εμάς. Είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία στην τελευταία της συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Λιγκ είχε παίξει στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στο Βέλγιο κι όπως όλες οι ομάδες του ομίλου μας έχει μεγάλες φιλοδοξίες.

Εμείς δεν ασχολούμαστε με τα διάφορα σενάρια πρόκρισης, γιατί το σκηνικό είναι σύνθετο και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί και στον άλλο όμιλο, οπότε το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο μόνο στο επόμενο παιχνίδι μας
».

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του β’ ομίλου
Παρασκευή 24/7
19:00, Τουρκία - Ρουμανία

Σάββατο 25/7
19:00, Τουρκία - Ρουμανία
20:00 Λευκορωσία - Σλοβενία
21:30, Κροατία - Ελλάδα

Κυριακή 26/7
20:00, Λευκορωσία - Σλοβενία
21:30, Κροατία - Ελλάδα

Η βαθμολογία
1.Σλοβενία (12-1) 12
2.Ελλάδα (12-3) 12
3.Ρουμανία (7-7) 6
4.Κροατία (4-10) 3
5.Λευκορωσία (5-10) 3
6.Τουρκία (3-12) 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x