Βόλεϊ

Με προβλήματα στη Σμύρνη η Εθνική βόλεϊ

Για τη Σμύρνη θα αναχωρήσει την ερχόμενη Τετάρτη η αποστολή της Εθνικής βόλεϊ ανδρών, ενόψει του τουρνουά «Ιzmir Cup», με τη συμμετοχή της "οικοδέσποινας" Τουρκίας, της Ισπανίας και της Εσθονίας.

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενόψει της συμμετοχής της στο φετινό World League, 7-19 Ιουνίου στην Κοζάνη και 24-26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Σωτήρη Δρίκο.

Συγκεκριμένα, την αποστολή δεν θα ακολουθήσει ο αρχηγός Δημήτρης Τζούριτς, ο οποίος ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμούς, αλλά και οι Γιώργος Τζιουμάκας και Δημήτρης Ζήσης.

Ο Τζιουμάκας αισθάνθηκε ενοχλήσεις και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί οστικό οίδημα, με τους γιατρούς να του συνιστούν ξεκούραση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Ζήσης παρουσιάστηκε στο στρατό και την Παρασκευή ορκίζεται, οπότε θα τεθεί ξανά στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Αναλυτικά, οι αθλητές που θα ταξιδέψουν στη Σμύρνη είναι οι εξής: Στιβαχτής, Τερζής, Κουμεντάκης, Φράγκος, Πρωτοψάλτης, Ρουμελιωτάκης, Πετρέας, Ανδρεάδης, Σμαραγδής, Παλέντζας, Ασπιώτης, Δαλακούρας, Γκαράς.


Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Πέμπτη 9/6
17:30, Ισπανία – Τουρκία
20:00, Εσθονία – Ελλάδα

Παρασκευή 10/6
17:03, Εσθονία – Τουρκία
20:00, Ελλάδα – Ισπανία

Σάββατο 11/6
17:30, Ελλάδα – Τουρκία
20:00, Ισπανία - Εσθονία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x