Βόλεϊ

Επιβλητική Λαμία έσπρωξε στον «γκρεμό» το Αιγάλεω και εξασφάλισε την παραμονή

Την παραμονή της στη Volley League γυναικών και για την επόμενη σεζόν εξασφάλισε η Λαμία, καθώς επικράτησε 3-0 σετ του Αιγάλεω, σπρώχνοντας έτσι την ομάδα των δυτικών προαστίων στον υποβιβασμό.

Παρούσα και την επόμενη σεζόν στη Volley League γυναικών θα είναι η Λαμία! Η ομάδα του Ηλία Αγγελή επικράτησε εμφατικά 3-0 σετ στο «Χαλκιοπούλειο» του Αιγάλεω και παρέμεινε στη μεγάλη κατηγορία, τη στιγμή που η ομάδα των δυτικών προαστίων αποχαιρέτησε τα μεγάλα «σαλόνια».

Στο 2-1 η σειρά μεταξύ των δύο ομάδων με τη Λαμία να ολοκληρώνει τη σεζόν στην 11η θέση της κανονικής διάρκειας με 17 βαθμούς και ρεκόρ 6-16, τη στιγμή που το Αιγάλεω ήταν στη 10η με τους ίδιους βαθμούς και το ίδιο ρεκόρ.

Οι γηπεδούχες στο πρώτο σετ δεν ξεκίνησαν πολύ δυναμικά με το Αιγάλεω να προηγείται με τρεις πόντους (5-8). Ωστόσο στη συνέχεια το σκορ ανατράπηκε γρήγορα και η Λαμία πήρε το πρώτο σετ με δυσκολία παρά την αντίσταση που προέβαλε η ομάδα των βορείων προαστίων (25-22).

Στο δεύτερο σετ, το έργο ήταν πιο εύκολο για την ομάδα του Ηλία Αγγέλη καθώς βρέθηκε να προηγείται γρήγορα με τέσσερις πόντους (14-11). Το Αιγάλεω μείωσε προσωρινά όμως η διαφορά ξέφυγε και πάλι με τις γηπεδούχες να φτάνουν στο 2-0 με τη μέγιστη διαφορά του ματς μέχρι εκείνη τη στιγμή (25-20).

Σαρωτική η εμφάνιση της Λαμίας στο τρίτο σετ, η οποία παρά το μικρό ξέσπασμα του Αιγάλεω (8-9) έφτασε άμεσε στην ανατροπή με τρομερό σερί 7-0 φτάνοντας στο 15-9. Οι ψυχολογία των φιλοξενούμενων είχε πλέον καταρρακωθεί και η Λαμία εξασφάλισε την παραμονή κάνοντας το 3-0 μετά και το 25-16.

Τα σετ: 25-22, 25-20, 25-16

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x