Βόλεϊ

Κύπελλο γυναικών: Σήμερα οι μάχες για τους «8»

Με τέσσερις συναρπαστικές αναμετρήσεις θα συνεχιστεί το Κύπελλο στο βόλεϊ γυναικών, προκειμένου να προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετέχουν στο Final-4.

Συνεχίζονται οι μάχες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών, από όπου θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες του Final-4.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει η αναμέτρηση του Μαρκόπουλου με τον ΠΑΟΚ στις 17:00, λίγες μέρες μετά τη σκληρή μάχη που έδωσαν για το πρωτάθλημα, όπου ο «δικέφαλος του βορρά» επικράτησε με ανατροπή στο τάι μπρέικ.

Το ντέρμπι των «προημιτελικών» είναι αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΑΟ Θήρας στις 18:00. Οι νησιώτισσες έφτασαν πέρυσι ως τον τελικό, ενώ οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να επιστρέψουν σε Final-4 μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Την ίδια ώρα θα αναμετρηθούν ΑΕΚ και Θέτιδα Βούλας, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από μεγάλες νίκες στο πρωτάθλημα, οι «κιτρινόμαυρες» επί του Παναθηναϊκού και η ομάδα των βορείων προαστίων επί του ΑΟ Θήρας.

Ο κάτοχος του τροπαίου, Παναθηναϊκός, θα αντιμετωπίσει τον Άρη στη Μίκρα στις 20:00. Οι «πράσινες» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα απέναντι στις «κίτρινες» που διεκδικούν την πρώτη της συμμετοχή σε final-4.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί στις 10-11 Μαρτίου σε έδρα που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Η κλήρωση των ημιτελικών θα προκύψουν σε κλήρωση στις 16/2 (12:00 στα γραφεία ΕΟΠΕ).

Το πρόγραμμα των προημιτελικών:
Τετάρτη 15/2
Μαρκόπουλο-ΠΑΟΚ (17:00)
ΑΟ Θήρας-Ολυμπιακός (18:00)
Θέτις-ΑΕΚ (18:00)
Άρης-Παναθηναϊκός (20:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x