Βόλεϊ

Κύπελλο γυναικών: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ΑΟ Θήρας-Παναθηναϊκός στο Final 4 που θα διεξαχθεί στην Άρτα

Τα ζευγάρια ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ΑΟ Θήρας-Παναθηναϊκός συνθέτουν τα ζευγάρια του Final 4 του Κυπέλλου γυναικών που θα διεξαχθεί στην Άρτα το διήμερο 10-11 Μαρτίου.

Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια που θα συνθέσουν το φετινό Final 4 του Κυπέλλου γυναικών -καθώς και το μέρος διεξαγωγής- μετά από σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (16/2).

Συγκεκριμένα, στα ημιτελικά του θεσμού -που θα διεξαχθούν το διήμερο 10-11 Μαρτίου στην Άρτα- θα έχουμε το ντέρμπι «δικεφάλων», με την ΑΕΚ να είναι τυπικά γηπεδούχος απέναντι στον ΠΑΟΚ. Να σημειωθεί ότι η «Ένωση» επιστρέφει σε Final 4 μετά από τέσσερα χρόνια, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά.

Το άλλο ζευγάρι συνθέτουν οι ΑΟ Θήρας και Παναθηναϊκός, οι οποίοι διεκδίκησαν πέρυσι τον τίτλο στον τελικό του Ηρακλείου, με το «τριφύλλι» να κατακτά το τρόπαιο.

Η τελική φάση του Κυπέλλου γυναικών θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην πόλη της Άρτας. Συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο Τ9. Το γήπεδο που εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 βρίσκεται στους Κωστακιούς, μια κωμόπολη του Δήμου Αρταίων που απέχει από την πόλη της Άρτας περίπου 3 χιλιόμετρα και έχει χωρητικότητα 1200 θέσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x