Βόλεϊ

Κρούσμα κορωνοϊού στον Φοίνικα Σύρου!

Ξαφνικά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού του Φίλπ Στοΐλοβιτς στον Φοίνικα κάνει άνω κάτω την επανέναρξη της Volley League την Τρίτη.

Ο Στοΐλοβιτς δεν ταξίδεψε στην Αθήνα τη Δευτέρα με την υπόλοιπη αποστολή του Φοίνικα για τα ημιτελικά της Volley League κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού βρέθηκε θετικός σε Covid-19 και ίσως δημιουργήσει πρόβλημα με την έναρξη των ημιτελικών την Τρίτη στο ΟΑΚΑ.

Ο Σέρβος ακραίος των «πειρατών» το βράδυ της περασμένης Πέμπτης υποδέχτηκε στο νησί τη σύζυγό του, η οποία είχε φτάσει αεροπορικώς στην Αθήνα, έχοντας υποβληθεί σε δειγματοληπτικό τεστ. Τα αποτελέσματα του τεστ βγήκαν μετά από λίγες ώρες, όταν είχε φτάσει ήδη στη Σύρο. Ξημερώματα Παρασκευής η κινητοποίηση του ΕΟΔΥ ήταν άμεση, καθώς το δείγμα της είχε βγει θετικό στον κορωνοϊό.

Ο Στοϊλοβιτς δεν πρόλαβε να έρθει σε επαφή με την ομάδα την Παρασκευή το πρωί, αφού υπήρξε η άμεση κινητοποίηση. Παράλληλα, τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε όλη η ομάδα βγήκαν αρνητικά.

Όπως και το τεστ του Σέρβου ακραίου, ο οποίος ήταν ο μόνος που ήρθε σε άμεση επαφή με τη σύζυγό του, οπότε μπήκε σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x