Βόλεϊ

Κρος: «Πλεονέκτημα που θα έχουμε τον κόσμο μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε»

Η Τζένιφερ Κρος έκανε ειδική μνεία στην δύναμη της έδρας, με αφορμή τα δύο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ερμή Οστάνδης στους «16» του Challenge Cup στο βόλεϊ γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά τον Ερμή Οστάνδης, την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 3:30μ.μ., στους αγώνες που θα κρίνουν την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup.

Οι «πράσινες» έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού έχοντας και τους φιλάθλους της ομάδας στο πλευρό τους!

Μάλιστα, σε αυτό ακριβώς στάθηκε στις δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού ΑΟ και η Τζένιφερ Κρος, μιλώντας για τις δύο αναμετρήσεις με την βελγική ομάδα…

«Είμαστε ενθουσιασμένες για τα ματς με την Οστάνδη. Θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα που θα γίνουν και οι δύο αγώνες στην Αθήνα και θα έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι σημαντική στιγμή αν καταφέρουμε να προκριθούμε», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια της Καναδής κεντρικής.

Τα εισιτήρια για τους φίλους του Παναθηναϊκού διατίθενται μέσω viva.gr στους ακόλουθους συνδέσμους:

https://www.viva.gr/tickets/sports/festivalpanathinaikos-ac-hermes-oostende/

https://www.viva.gr/tickets/festival/sports/hermes-oostende-panathinaikos-ac/

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x