Βόλεϊ

Κρίσιμο 24ωρο για τον Καββαδά

Ιδιαίτερα κρίσιμο θα είναι το επόμενο 24ωρο για την κατάσταση του Στράτου Καββαδά, που χειρουργήθηκε μετά το τροχαίο στη Χαλκιδική. Συνεχίζει τις εξετάσεις μετά το χειρουργείο ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

Κρίσιμες ώρες για την κατάσταση της υγείας τους περνούν οι Στράτος Καββαδάς και Αλέξανδρος Αλεξιάδης, οι οποίοι νοσηλεύονται μετά από δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε Τούρκο συνεπιβάτη τους.

Οι δύο άτυχοι αθλητές διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των γιατρών, ο Στράτος Καββαδάς εξήλθε απ’ το χειρουργείο και βρίσκεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ, με το επόμενο 24ωρο να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την κατάστασή του.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης μεταφέρθηκε στο Παπανικολάου απ’ το νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου εγχειρίστηκε επιτυχώς για να σταματήσει η εσωτερική αιμορραγία. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από ομάδα γιατρών προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως όπως αναφέρει η ΕΟΠΕ στην ενημέρωσή της, ο 26χρονος Τούρκος συνεπιβάτης τους δεν είχε σχέση με το μπιτς βόλεϊ, όπως είχε αρχικά διαρρεύσει.

Παράλληλα, η ομοσπονδία του ελληνικού βόλεϊ εξέφρασε την συμπαράστασή της στους αθλητές, με ευχές να επιστρέψουν γεροί και δυνατοί σύντομα στη δράση.

Στο πλευρό των δύο άτυχων αθλητών και των οικογενειών τους έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο Παπανικολάου ο Ταμίας της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων του Μπιτς Βόλεϊ Θανάσης Ρέρρας και ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων του Μπιτς Βόλεϊ Νεκτάριος Χαλβατζής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x