Βόλεϊ

Κουμεντάκης: «Να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας έναν μεγάλο τίτλο»

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης έδωσε το… έναυσμα για τον δεύτερο τελικό της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού με τον Μακάμπι Τελ Αβίβ, κάνοντας λόγο για κατάκτηση του Challenge Cup!

Σύνθημα… τίτλου από τον Ραφαήλ Κουμεντάκη, στο περιθώριο του δεύτερου τελικού του Challenge Cup, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ την προσεχή Τετάρτη (15/3) στις 20:00.

Με την διεθνή ακραίο της ομάδα βόλεϊ ανδρών των «ερυθρόλευκων» να θέτει ως στόχο την κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού τίτλου από πλευράς Ολυμπιακού, με τη συμπαράσταση και των οπαδών του.

«Είμαστε δύο μέρες πριν από τον τελικό. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι, έχουμε φτάσει πολύ κοντά και θέλουμε να πιάσουμε έναν μεγάλο στόχο, τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν. Έχουμε ανυπομονησία, είναι λογικό. Προετοιμαζόμαστε τις τελευταίες ώρες όσο καλύτερα μπορούμε και αναλύουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για τη Μακάμπι. Είμαστε χαρούμενοι. Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας, αυτό μας δίνει δύναμη για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται», δήλωσε αρχικά ο Κουμεντάκης στο olympiacossfp.gr.

Και πρόσθεσε: «Ελπίζω, να είμαστε ικανοί, να έχουμε και τύχη, γιατί πάντα χρειάζεται τύχη και να πανηγυρίσουμε, μαζί με τους φιλάθλους μας, έναν μεγάλο τίτλο. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, που διεκδικούμε τον τίτλο σε ένα γήπεδο, στο οποίο το βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει γράψει ιστορία. Στο γήπεδο, που η ομάδα έχει κατακτήσει στο παρελθόν δύο ευρωπαϊκά τρόπαια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x