Βόλεϊ

Κουμεντάκης: «Ξεκινάμε ένα ταξίδι, το οποίο ελπίζουμε να είναι όσο πιο μακρύ γίνεται»

Δηλώσεις κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού με προορισμό τη Βόρεια Μακεδονία και το παιχνίδι με αντίπαλο τη Στρούμιτσα για τον α' προκριματικό γύρο του Champions League, έκαναν μέλη των «ερυθρόλευκων».

Έτοιμος για το πρώτο ευρωπαϊκό του ταξίδι με... φόντο τα «αστέρια» είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας (16/09) αναχώρησε για τη Βόρεια Μακεδονία, εκεί όπου αύριο (7/9, 20:00) θα αντιμετωπίσει την Στρούμιτσα, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον α' προκριματικό γύρο του CEV Champions League.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας από το «Ελ. Βενιζέλος», τόσο ο προπονητής του συλλόγου, όσο και παίκτες της ομάδας, προέβησαν σε δηλώσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στόχος είναι η πρόκριση και μια καλή πορεία στη διοργάνωση.


«Αρχίζουμε, αύριο, τα προκριματικά του Champions League. Το σημαντικότερο για εμάς, είναι να βρούμε το ρυθμό του παιχνιδιού, διότι δεν έχουμε παίξει φιλικά ματς, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για την ομάδα, να ξεκινάει με αγώνα προκριματικών. Ωστόσο, μέχρι τώρα, έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν είχαμε πολύ καιρό, όμως νομίζω είμαστε έτοιμοι, τα παιδιά έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το CEV Champions League. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», ανέφερε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Αντρέα Γκαρντίνι.

Από την πλευρά του, ο Σέρβος διαγώνιος, Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, δήλωσε πως: «Ξεκινάμε. Το πρώτο μας ταξίδι. Πηγαίνουμε στη Βόρεια Μακεδονία, για τα προκριματικά του CEV Champions League. Σίγουρα, περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαστε όλοι υγιείς και εύχομαι, να κάνουμε καλό παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο διεθνής ακραίος των Πειραιωτών, Ραφαήλ Κουμεντάκης, τόνισε: «Ξεκινάμε ένα ταξίδι, το οποίο ελπίζουμε να είναι όσο πιο μακρύ γίνεται. Ανυπομονούμε να αρχίσουν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Αρχικά, να κερδίσουμε το πρώτο μας παιχνίδι, που είναι δύσκολο. Τα πρώτα παιχνίδια κρύβουν πάντα κάποιες δυσκολίες. Να μπούμε στους ομίλους και να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x