Βόλεϊ

Κοβάτσεβιτς: «Καθοριστικό το τέταρτο σετ, αφιερωμένο στην Κατερίνα το Κύπελλο»

Στην άτυχη Κατερίνα Γιώτα αφιέρωσε το ένατο συνεχόμενο Κύπελλο βόλεϊ γυναικών που κατέκτησε ο Ολυμπιακός ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως ήταν καθοριστική η εμφάνιση της Τζίνας Λαμπρούση στο τέταρτο σετ και ήρθαν οι εύκολοι πόντοι, ενώ «αποθέωσε» τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο των Σερρών, όπως και τις Σαντορινιές.

Αναλυτικά: «Ο τραυματισμός της Κατερίνας Γιώτα είναι από τις δύσκολες στιγμές του αθλητισμού. Η ομάδα έπρεπε να παραμείνει ήρεμη. Δεν χάσαμε το μυαλό μας και θα μπορούσαμε ακόμη και να πάρουμε το σετ. Όλες έπαιξαν για την Κατερίνα και τα καταφέραμε. Νομίζω ότι καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν το τέταρτο σετ, όταν η Λαμπρούση με τα σερβίς της χάλασε την υποδοχή του αντιπάλου.

Πήραμε εύκολους πόντους και νικήσαμε. Κάθε τίτλος είναι διαφορετικός. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, ο αντίπαλος πολύ δυνατός και το επίπεδο του αγώνα υψηλό».

Ο Μπράνκο Γκάιτς, από την πλευρά του, τόνισε πως: «Απόψε δεν είχαμε ενέργεια, "αδειάσαμε" από χθες. Είχαμε έναν "σκληρό" ημιτελικό και δεν είχαμε τη "φρεσκάδα" που απαιτείται για να παίξουμε κόντρα σε ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Νομίζω ότι το σετ που πήραμε είναι το μάξιμουμ που θα μπορούσε να πάρει σήμερα η ομάδα μου. Αν χθες δεν παίζαμε πέντε σετ, ίσως σήμερα να παίζαμε πέντε. Πρέπει να είσαι σε υψηλό επίπεδο κόντρα σε ομάδες, όπως είναι ο Ολυμπιακός, ομάδα με εμπειρία και τίτλους.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για το επίπεδο του τελικού. Η διοργάνωση ήταν σε υψηλό επίπεδο και αξίζουν συγχαρητήρια στην ελληνική ομοσπονδία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x