Βόλεϊ

Προτάθηκε και εξετάζεται από ΠΑΟΚ, Φοίνικα Σύρου και Μίλωνα ο Ντάβιντε Κόβατς

Στο στόχαστρο αρκετών ελληνικών ομάδων -ΠΑΟΚ, Μίλωνα και Φοίνικα Σύρου- βρίσκεται ο 23χρονος Σέρβος ακραίος Ντάβιντε Κόβατς.

Ο 23χρονος Σέρβος ακραίος Ντάβιντε Κόβατς είναι μία από τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ξένων αθλητών που απασχολούν αρκετές ελληνικές ομάδες.

Ο Ντάβιντε είναι γιος του Σλόμπονταν Κόβατς (με θητεία στον Άρη και την ΕΑ Πατρών και τώρα προπονητή) και της Τάνια Μπίλμπια (έχει αγωνιστεί κι αυτή στον Άρη) και την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Ράντνιτσκι Κραγκούγιεβατς στην πατρίδα του ενώ έχει αγωνιστεί εκτός από την Σερβία, σε Ιταλία (Καστελάνα Γκρότε), Βουλγαρία (Ντόμπριτς) και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κόβατς έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ που αυτή τη στιγμή έχει άλλες προτεραιότητες (και λόγω της φυγής του Βουλκίδη), στον Φοίνικα Σύρου και τον Μίλωνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αν και περιμένει τις εξελίξεις και στην υπόθεση του Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς, για τον οποίο, πάντως, ενδιαφέρεται έντονα και η νεοφώτιστη Καλαμάτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x