Βόλεϊ

Καστελάνι: «Πιεστήκαμε στο σερβίς και στις ψηλές μπαλιές»

Στη δυσκολία του να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Κνακ Ροζελάρε στάθηκε ο Ντάνιελ Καστελάνι μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» από τη βελγική ομάδα.

Ο Ντάνιελ Καστελάνι τόνισε πως η Κνακ είχε καλύτερο σερβίς και ψηλές πάσες, ενώ ο Ολυμπιακός πρόβλημα στην υποδοχή του και έδωσε σύνθημα για τα επόμενα ματς.

Αναλυτικά: «Ο αντίπαλός μας έπαιξε καλά στο σερβίς και στις ψηλές μπάλες. Μας άσκησαν πίεση σε αυτούς τους τομείς και δεν μπορέσαμε να τους ανταγωνιστούμε. Η Ζάκσα δεν σέρβιρε τόσο δυνατά, σε αντίθεση με τον σημερινό μας αντίπαλο. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να διορθώσουμε την υποδοχή».

Ο Τόνσεκ Στερν συμπλήρωσε πως: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, παίζουμε κάθε τρεις ημέρες. Δεν ήμασταν στην καλύτερη φυσική κατάσταση, όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία. Αυτή η ήττα πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια. Πρέπει να μάθουμε αυτή την ήττα, πρέπει να τσεκάρουμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε. Κοιτάμε μπροστά. Είμαι απογοητευμένος, γιατί ήρθε πολύς κόσμος στο γήπεδο. Οι φίλαθλοί μας μάς υποστήριξαν και τους ευχαριστούμε. Ζητάμε συγγνώμη για την εμφάνισή που κάναμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x