Βόλεϊ

Καλμαζίδης: «Επιβεβαιώθηκε η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων»

Στη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις ελληνικές και στις ιταλικές ομάδες βόλεϊ γυναικών στάθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με 0-3 σετ από την Κιέρι για το Challenge Cup.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να βρει κάποιο τρωτό σημείο της Κιέρι για να τη «χτυπήσει», παρά το καλό ρόστερ που διαθέτει, και θεωρεί πως την κόντραραν όσο μπορούσαν στο επιθετικό παιχνίδι της.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά σχετικά με το φαβορί της αναμέτρησης. Η Κιέρι είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην πέμπτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος και είναι πολύ καλή σε όλες τις γραμμές. Δεν υπάρχει κάποιο σημείο που να μπορείς να την "τρυπήσεις" εύκολα, έχει μεγάλο ρόστερ, ακόμα κι όταν κάνει αλλαγές δεν πέφτει ποτέ επίπεδο.

Εμείς έχουμε εξίσου ένα πολύ καλό ρόστερ, ωστόσο γνωρίζουμε όλοι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις ιταλικές και στις ελληνικές ομάδες. Η διαφορά δεν είναι ένα "σκαλοπάτι", αλλά περισσότερα. Το βόλεϊ είναι ένα δίκαιο άθλημα που πρέπει να δημιουργείς συνέχεια για να νικήσεις και άρα πρέπει να είσαι καλύτερη ομάδα.

Παρόλα αυτά, εκτιμώ ότι κάναμε μια τίμια προσπάθεια χωρίς φόβο και είχαμε μεγάλο κουράγιο και θέληση. Δεν θέλω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος σε ένα ματς που χάσαμε με 3-0 σετ, ωστόσο, σε μεγάλο βαθμό, κάναμε αυτά που έπρεπε. Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε το επιθετικό τους παιχνίδι, καθώς είχαν πολλές λύσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x