Βόλεϊ

Ιστορικό ευρωπαϊκό ματς για Πορφύρα, Ολυμπιακό

Πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα στα ευρωπαϊκά κύπελλα και στη «μάχη» ρίχνονται Ολυμπιακός και Πορφύρας, οι οποίοι θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στον πρώτο γύρο του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών.

Η ιστορική αναμέτρηση των δύο πειραϊκών ομάδων θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 18.00 στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη με γηπεδούχο τον Πορφύρα στην «παρθενική» του εμφάνιση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις..

Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου στις 19.00 στο ίδιο γήπεδο, αυτήν τη φορά με γηπεδούχες τις «ερυθρόλευκες».

Πορφύρας και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 2019-20, με την ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να επικρατεί εκτός έδρας με 3-0 σετ.

Το δικαίωμα εισόδου θα είναι 5 ευρώ, ενώ για τα παιδιά έως 18 ετών, η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Ο προπονητής του Πορφύρα, Βασίλης Πανδής, δήλωσε πως: «Η μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της ομάδας ήρθε. Το περιμέναμε με μεγάλη αγωνία και δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσει το παιχνίδι. Το γεγονός πως αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό πρόσφατα μας βοήθησε στην προετοιμασία μας και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι.

Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί του αγώνα και ένα από τα μεγαλύτερα για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Κυπέλλου, αλλά νομίζω πως το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα. Σημασία για μας έχει να ευχαριστηθούμε αυτήν την πρώτη μας συμμετοχή σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και να γιορτάσουμε το γεγονός μαζί με τον κόσμο μας που μας έχει στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο σε όλη αυτήν την πορεία τα τελευταία χρόνια».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, τόνισε πως: «Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Σίγουρα, θέλουμε να τελειώσουμε με πολύ καλή εικόνα τα δυο ματς με τον Πορφύρα και μετά να δούμε τη συνέχεια στη διοργάνωση. Ωστόσο, είναι ωραίος τρόπος να ξεκινήσουμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις κόντρα στον Πορφύρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x