Βόλεϊ

Ισοφάριση ή πρόκριση;

Ο Ολυμπιακός προηγείται 1-0 της ΑΕΚ στη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ της Α1 βόλεϊ γυναικών και την Πέμπτη στις 18:00 οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στην έδρα της «Ένωσης».

Στην « Ένωση», ο Μανώλης Ρουμελιώτης αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα των απουσιών των Λαγουδάκη, Κατσαντώνη και τόνισε πως: «Στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε μια καλύτερη εμφάνιση, συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα. Σίγουρα, έχουμε τα θέματά μας, αλλά όλα τα κορίτσια δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση, κυρίως από πλευράς υγείας. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί όχι μόνο για το μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά γενικά για τον τίτλο, όμως θέλουμε να παλέψουμε και να μπορέσουμε να σταθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Χωρίς προβλήματα αντιθέτως θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, με τον Γιάννη Νικολάκη να δηλώνει, από την πλευρά του, πως: «Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε στην έδρα της ΑΕΚ τη σειρά των ημιτελικών. Βέβαια, θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα, αλλά το γνωρίζουμε αυτό. Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε ξεχάσει το πρώτο παιχνίδι και είμαστε πανέτοιμοι να κάνουμε το 2-0, έτσι ώστε να προκριθούμε στον τελικό. Χρειάζεται προσοχή στην ομάδα της ΑΕΚ, γιατί μέσα στην έδρα της παίζει καλά. Από την άλλη πλευρά και εμείς είμαστε αποφασισμένοι και αυτό θα είναι το "κλειδί" μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x