Βόλεϊ

Ιντάλγκο: «Δεν έχω βιώσει ξανά κάτι τέτοιο σε 16 χρόνια καριέρας»

Με μια ανάρτηση του στο instagram, ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο του Ολυμπιακού, θέλησε να σχολιάσει όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό του Αγίου Θωμά και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Την αγανάκτηση του για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά, τα οποία οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τα ημιτελικά του Challenge Cup, εξέφρασε ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο μέσω instagram.

Ο Γερμανός αστέρας των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η εμπειρία των δακρυγόνων ήταν φρικτή, ενώ συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει βιώσει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο κατά τη διάρκεια της 16ετους καριέρας του.

Φυσικά, δεν παράλειψε να ευχηθεί περαστικά και σε όσους από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής με την αστυνομία.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ιντάλγκο στο instagram:
«Eλπίζω όλοι εκεί έξω να είναι καλά τώρα. Στα 16 χρόνια που είμαι επαγγελματίας δεν έχω βιώσει ξανά κάτι παρόμοιο. Είναι ένα όμορφο άθλημα το βόλεϊ. Πάντα επέλεγα το μίσος από την αγάπη αλλά αυτή τη φορά όλα απείχαν αρκετά από αυτήν. Ελπίζω πραγματικά ότι τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι, οι νέοι, οι γυναίκες, οι άνδρες οι παίκτες και όλοι όσοι ήταν σήμερα στο κλειστό είναι καλά.

Τα δακρυγόνα σήμερα ήταν μια θλιβερή εμπειρία, αλλά μετά από πληροφορίες έμαθα ότι πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά. Είμαστε παίκτες του βόλεϊ αλλά εκτός γηπέδου έχουμε οικογένειες, είμαστε μπαμπάδες, γιοι, αδέρφια, θείοι και είμαστε άνθρωποι δεν θέλουμε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση σε όλους όσους τραυματίστηκαν σήμερα. Όχι άλλα επεισόδια. Ας απολαύσουμε την ομορφιά του αθλητισμού».


Ιντάλγκο: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x