Βόλεϊ

Γκαρντίνι: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες»

Στην επίτευξη του να προκριθεί ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League βόλεϊ ανδρών στάθηκε ο Αντρέα Γκαρντίνι μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Μπρασόφ.

Ο Αντρέα Γκαρντίνι τόνισε πως στον Ολυμπιακό είναι χαρούμενοι για την πρόκριση με την Μπρασόφ, θεωρεί κουραστικό να παίζουν προκριματικά στη διάρκεια της προετοιμασίας, θεωρεί πως έχασαν τη συγκέντρωσή τους στο δεύτερο σετ και περιμένει βελτίωση για τα παιχνίδια των ομίλων.

Αναλυτικά: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί πετύχαμε τον στόχο που είχαμε. Είμαστε στους ομίλους κι αυτό είναι πολύ καλό για εμάς, είμαι περήφανος για τα παιδιά! Δεν ήταν εύκολο γιατί μέσα στην προετοιμασία μας παίζαμε προκριματικά.

Δεν είμαι ικανοποιημένος, όμως, από το πως παίξαμε στο δεύτερο μέρος του δεύτερου σετ. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και τους επιτρέψαμε να επιστρέψουν. Θα βελτιώσουμε το παιχνίδι μας γιατί η φάση των ομίλων είναι δύσκολη. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη».

Ο Αλεν Παγένκ συμπλήρωσε πως: «Είμαι χαρούμενος για την πρόκριση και τη νίκη με 3-0 σετ. Πιέσαμε πολύ, ειδικά από το σερβίς. Συναντήσαμε κάποιες δυσκολίες στα σετ, αλλά μπορέσαμε και τα κατακτήσαμε. Είμαι χαρούμενος που η ομάδα πάλεψε μέχρι και τον τελευταίο πόντο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x