Βόλεϊ

Γκαρντίνι: «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών»

Στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Αντρέα Γκραρντίνι μετά την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» επί της Στρούμιτσα στο Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών.

Ο Αντρέα Γκαρντίνι τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού κόντρα στη Στρούμιτσα, θεωρεί ότι όλοι ανταποκρίθηκαν και ζήτησε ξεκούραση για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος διότι είχαμε προβλήματα, προβλήματα τραυματισμών. Είναι πολύ περίεργη η κατάσταση, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για το πως αντέδρασε η ομάδα, όλοι οι παίκτες αντέδρασαν κι ανταποκρίθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να ξεκουραστούμε».

Ο Ανέστης Δαλακούρας συμπλήρωσε πως: «Μια πολύ καλή νίκη για την ομάδα μας, εξασφαλίσαμε την πρόκριση και έχουμε μια πολύ δύσκολη συνέχεια. Όσον αφορά στον αγώνα, ήταν δύσκολο γιατί είχαμε πολλές ελλείψεις, κάποιοι παίκτες έπρεπε να ξεκουραστούν, είχαμε προβλήματα τραυματισμών.

Δείξαμε, όμως, ότι όσοι παίκτες είναι στον πάγκο, μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο σημαντικό της ημέρας. Συνεχίζουμε, εύχομαι να επιστρέψουν όλοι για τη δύσκολη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x