Βόλεϊ

Γκαράς: «Δύσκολο το ματς με Χόροντοκ, συγκεντρωμένοι σε υποδοχή και μπλοκ»

Ο Δημήτρης Γκαράς εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ΑΟ για να σφραγίσει την παρουσία της στους «6» του Challenge Cup, κόντρα στην Χόροντοκ αύριο (18/1).

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει αύριο (18/1) στις 20:00 την ουκρανική Χόροντοκ στον επαναληπτικό αγώνα του Challenge Cup, στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Οι «πράσινοι» είναι κοντά στην πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης, μετά τη νίκη με 3-1 σετ στο πρώτο ματς. Ωστόσο, έχουν να αντιμετωπίσουν μια επικίνδυνη ομάδα όπως επισήμανε και ο Δημήτρης Γκαράς.

«Αύριο έχουμε τον επαναληπτικό αγώνα με την ουκρανική Χόροντοκ. Είναι μια επιθετική ομάδα με ψηλά κορμιά και στηρίζεται παρά πολύ στην πίεση του σέρβις τους. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην υποδοχή ώστε να μη δίνουμε τον εύκολο πόντο που προέρχεται από άσο και να διατηρήσουμε την καλή μας λειτουργία στο μπλοκ-άμυνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο λίμπερο του Παναθηναϊκού στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Και πρόσθεσε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θέλουμε τη νίκη και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό, ώστε να προχωρήσουμε στους «8» του Challenge Cup. Δυστυχώς, λόγω των νέων μέτρων δεν θα έχουμε τη μεγαλύτερη δύναμή μας, τον κόσμο του Παναθηναϊκού, κοντά μας αλλά θέλουμε ακόμη κι εκτός γηπέδου να μας δίνουν τη δύναμή τους και τον ενθουσιασμό τους».

Υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια δεν υπάρχουν καθώς έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις από τους κατόχους διαρκείας του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x