Βόλεϊ

Γάτσης: «Τελικός το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Τις δυσκολίες που κρύβει για τον ΠΑΟΚ η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό τόνισε ο Τάσος Γάτσης, ο οποίος στάθηκε στις αλλαγές που θα φέρει η προσθήκη του Ολλανδού Βαν Ντάικ.

Για την ανατροπή που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο Τάσος Γάτσης, ο οποίος τόνισε τη βοήθεια που θα προσφέρει ο Βαν Ντάικ, στις δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού με το Φοίνικα Σύρου, για την 5η στροφή της Volleyleague Ανδρών.

«Μετά από την καθαρή νίκη επί του ΟΦΗ, η ομάδα είναι πολύ ανεβασμένη και ετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι με τον Φοίνικα, ο οποίος έχει δείξει ότι είναι αρκετά μαχητικός. Βέβαια, από αυτή την αγωνιστική θα έχουμε και τη νέα προσθήκη, τον Βαν Ντάικ, που θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα τώρα, αλλά και στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε», ανέφερε για το παιχνίδι με τους Συριανούς.

Όσο για τη συνέχεια, σχολίασε: «Προχωράμε βήμα βήμα. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με δυνατά παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο CEV Cup. Ακολουθεί ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τελικός. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε περιθώρια για λάθη, μαθαίνοντας από αυτά που κάναμε. Πλέον είμαστε μια διαφορετική ομάδα με τη νέα προσθήκη, του έμπειρου Ολλανδού διαγώνιου. Θα κυνηγήσουμε μια καθαρή νίκη για να φέρουμε τις νίκες στα ίσια και ελπίζω να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x