Βόλεϊ

Φερνάντο Μουνιόθ: «Να περιορίσουμε τα λάθη και όλα γίνονται»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.

Πεπεισμένος ότι οι παίκτες του μπορούν να πάρουν τη νίκη (3-1, 3-0) απέναντι στη Ραβένα στον αυριανό δεύτερο τελικό του Challenge Cup και να κατακτήσουν το τρόπαιο δήλωσε ο Φερνάντο Μουνιόθ.

«Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο που μας δίνει την εμπειρία να ζήσουμε την εμπειρία ενός τέτοιου τελικού, σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με 12.000 κόσμο δίπλα μας», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας ανδρών στο βόλεϊ και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Διοργανώνει τεράστιους τελικούς σε όλα τα αθλήματα. Οι ομάδες του Ολυμπιακού συμμετέχουν σε Final 4, σε μεγάλες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο, διότι διοργανώνουν μία άριστη εκδήλωση, για εμάς, για την αντίπαλη ομάδα, αλλά και τους φιλάθλους».

Τέλος αναφέρθηκε στα αγωνιστικά θέματα λέγοντας...

«Ο Κώστας μπορεί να παίξει άλλα 10 χρόνια, είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Για το πρώτο ματς, έγιναν πολλά αβίαστα λάθη και χάσαμε πόντους σε κρίσιμα σημεία. Αύριο (σ.σ. την Τετάρτη) δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια σφάλματα. Τόσο τακτικά όσο και τεχνικά θα πρέπει να πάμε σε ένα ανώτερο επίπεδο και να συγκρατήσουμε τη Ραβένα, είναι κάτι που μπορούμε να το καταφέρουμε», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x