Βόλεϊ

Έτοιμες για Ευρωπαϊκό οι γυναίκες του Ολυμπιακού!

Με… φόρα από την επική ανατροπή και τη νίκη στο πρώτο ματς, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο (Μ.Σάββατο – 16:00) την Μπούρσα, με στόχο την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στο βόλεϊ γυναικών!

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και είναι πανέτοιμη για τον αυριανό μεγάλο τελικό του Challenge Cup, κόντρα στην τουρκική Μπούρσα η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού.

Τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχουν το κρισιμότερο ραντεβού της χρονιάς το Μεγάλο Σάββατο στις 16:00 (Cosmote Sport 6) στην Προύσα, όπου θα διεκδικήσει τον πολυπόθητο τίτλο.

Μεγάλο όπλο των ερυθρόλευκων είναι η νίκη με 3-2 σετ που πήραν στον πρώτο τελικό, που έγινε στο κλειστό του Ρέντη. Αφενός γιατί κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια σπουδαία ανατροπή, που τους δίνει το ψυχολογικό προβάδισμα στον επαναληπτικό και αφετέρου τους «βολεύουν» περισσότερα από ένα σκορ. Συγκεκριμένα, η μόνη περίπτωση να μην πάει ο τίτλος στον Ολυμπιακό είναι η ήττα από την Μπούρσα με 3-0 ή 3-1 σετ. Σε περίπτωση νίκης με οποιοδήποτε σκορ η κούπα γίνεται ερυθρόλευκη, ενώ με ήττα στο τάι μπρέικ ο τίτλος θα κριθεί σε «χρυσό σετ».

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (14/4) στο γήπεδο της Μπούρσα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάϊ, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x