Βόλεϊ

Επίσημα Κωνσταντινίδου στην ΑΕΚ

Στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα της η Αλίκη Κωνσταντινίδου, η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα απ’ τους «κιτρινόμαυρους».

Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Αλίκη Κωνσταντινίδου, η οποία έχει συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους».

Η πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο με διάρκεια ένα έτος και θα ενισχύσει την προσπάθεια του «δικέφαλου» στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει.

«Η Α.Ε.Κ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια, Αλίκη Κωνσταντινίδου η οποία θα ενισχύσει τη νέα αγωνιστική περίοδο την γυναικεία ομάδα βόλεϊ. Η 26χρονη κεντρική υπέγραψε σήμερα το νέο της συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Η Κωνσταντινίδου είναι γεννημένη στις 26.06.1989 με ύψος 1.80. Οι προηγούμενες ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε: 2014-15 Ολυμπιακός, 2013-14 Πανναξιακός, 2011-13 Ανατόλια, 2008-11 Πειραματικό, 2007-08 Μ.Α.Σ. Εαρινός, 2006-07 Ηρακλής.-2006 Ξάνθη

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στις πρώτες της δηλώσεις σχολίασε: "Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί όπως φαίνεται η συνεργασία μου με την ΑΕΚ ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ που μου έδωσαν ένα μεγάλο κίνητρο για την επόμενη χρόνια! Για μένα το κίνητρο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή αλλά και στον αθλητισμό! Πιστεύω ότι φέτος θα είναι μια πολύ δημιουργική χρόνια με πολύ υψηλούς στόχους! Εύχομαι σε όλους μας υγεία και καλή αρχή
".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x