Βόλεϊ

Έπιασαν μπάλα οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ξεκίνησε την Τρίτη την προετοιμασία του, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους «πράσινους» να συγκεντρώνονται στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ξεκίνησε την Τρίτη στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το «παρών» την πρώτη προπόνηση έδωσαν οι: Άξελ Γιάκομπσεν, Βίκτορ Ρανγκέλ, Σάσα Στάροβιτς, Σωτήρης Πανταλέων, Φάνης Ρουσσόπουλος, Βασίλης Μούχλιας, Τάσος Σωνάκης, Βαγγέλης Μελιγγιώτης, Σπύρος Μπαρμπούνης Δημήτρης Παλαιολόγος.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Αλέξανδρος Ράπτης, Παναγιώτης Πελεκούδας, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος και Δημήτρης Ζήσης.

Παρών στην πρώτη προπόνηση και ο τιμ μάνατζερ του «τριφυλλιού», Ρούλης Αγραπιδάκης.

Σε δήλωσή του στο www.panathinaikos1908.gr ο προπονητής του «τριφυλλιού», Δημήτρης Ανδρεόπουλος, τόνισε πως: «Θέλω να ευχηθώ καλή αρχή σε όλους μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και των αγωνιστικών υποχρεώσεων που ξεκινάνε για εμάς.

Πιστεύουμε ότι έχουμε δημιουργήσει μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα που θα δώσει μάχες σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετέχει. Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει από πέρυσι την προσπάθεια αναδιοργάνωσής του σε όλα τα επίπεδα και εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό που ξεκινήσαμε την περασμένη σεζόν και να πάμε ακόμα ψηλότερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x