Βόλεϊ

Επέστρεψε ο Πρωτοψάλτης

Με νέα πρόσωπα τους Θανάση Πρωτοψάλτη και Δημήτρη Γκάρα θα αγωνιστεί η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών στα ματς με την Τουρκία για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωπαϊκής Λίγκας.

Δύο νέα πρόσωπα ενσωματώθηκαν στην 12άδα της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωπαϊκής Λίγκας και τα ματς κόντρα στην Τουρκία.

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης επέστρεψε στην αποστολή, μετά την τιμωρία του για πειθαρχικό παράπτωμα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ενώ ο Δημήτρης Γκάρας θα πάρει τη θέση του Κώστα Ταμπουρατζή.

Εκτός αποστολής -πλην του έμπειρου λίμπερο- έμειναν οι Παλέντζας και Πελεκούδας, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση.

«Έχουμε παίξει ήδη κάποια φιλικά πριν την συμμετοχή μας στο World League, αλλά δεν ξέρουμε με ποια σύνθεση θα κατέβουν, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι θα είναι δύο δυνατά παιχνίδια», δήλωσε ο Δημήτρης Γκαράς και συμπλήρωσε: «Για όλη την ομάδα κίνητρο είναι η νίκη και η καλή εμφάνιση σε κάθε αγώνα και δεν μας απασχολεί προς το παρών πόσες νίκες έχουμε εμείς και πόσες οι αντίπαλοι. Εμείς πορευόμαστε με την λογική ότι στο μυαλό μας είναι το επόμενο παιχνίδι κι όταν έρθει η ώρα θα κάνουμε το συνολικό ταμείο…»

Όσον αφορά τη δική του παρουσία στην Εθνική σημείωσε: «Πέρασαν αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που έπαιξα με την Εθνική… Όπως είχα πει κι όταν βρέθηκα στις κλήσεις ήταν μια δικαίωση της πορείας που έκανα με τον ΠΑΟΚ. Περίμενα αυτή τη στιγμή, να φορέσω ξανά την γαλανόλευκη και εύχομαι να μπορέσω κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Αναλυτικά οι 12άδες των ομάδων:
ΕΛΛΑΔΑ: Φιλίποφ, Μαρούλης, Αρμενάκης, Τζιουμάκας, Πετρέας, Τακουρίδης, Πρωτοψάλτης, Κοκκινάκης, Κουμεντάκης, Φράγκος, Δαλακούρας, Γκαράς.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Πεκσέν, Ντενγκίν, Γκόκγκοζ, Ουνβέρ, Γκιουνές Φ., Τόι, Γενιπαζάρ, Μπατουάλ, Γκιουνές Ο., Μίνιτσι, Κοτς

Η βαθμολογία
1.Ελλάδα (6-1) 6
2.Σλοβενία (6-1) 6
3.Κροατία (4-4) 3
4.Λευκορωσία (4-4) 3
5.Τουρκία (1-6) 0
6.Ρουμανία (1-6) 0

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή 17 Ιουλίου
18:00, Ρουμανία - Λευκορωσία
20:00, Ελλάδα - Τουρκία (ΔΑΚ Ευόσμου)

Σάββατο 18 Ιουλίου
18:00, Ρουμανία - Λευκορωσία
20:00, Ελλάδα - Τουρκία (ΔΑΚ Ευόσμου)
21:00, Σλοβενία - Κροατία

Κυριακή 19 Ιουλίου
20:00, Σλοβενία - Κροατία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x