Βόλεϊ

Έπεσαν κορμιά στη Θεσσαλονίκη

Με εκπλήξεις στους άνδρες, αλλά τα… αναμενόμενα αποτελέσματα στις γυναίκες έγινε η πρεμιέρα των τουρνουά Masters Beach Volley για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΕΟΠΕ που γίνεται στη Θεσσαλονίκη.

Σκληρές μάχες περιέλαβαν τα προκριματικά του πρώτου τουρνουά Masters Beach Volley για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΟΠΕ.

Στο πρώτο ματς της ημέρας οι Αυγητίδης/Δανηιλίδης άφησαν εκτός τους Στίγγα/Τσολάκο με 2-1 σετ, όμως αποκλείστηκαν μετά από τρεις ήττες απ’ τους Μαρμαρινό/Μεσσάλα (2-1 σετ), Τσαγγαλίδη/Χατζηγώγο (2-0 σετ) και Κουρτίδη/Τερζόγλου (2-0 σετ). Τα τρία ζευγάρια, μάλιστα, πανηγύρισαν την είσοδό τους στο κυρίος ταμπλό της διοργάνωσης.

Σκληρές μάχες έδωσαν και οι Εφραιμίδης/Μπατζιλής για την είσοδό τους στο κυρίως ταμπλό, επικρατώντας των Κογκαλίδη/Ντάκουρη (2-1 σετ) και Τσαγγαλίδη/Χατζηγιώργου (2-0 σετ).

Την 12άδα συμπληρώνουν οι Καλιανίδης/Μπανιώτης, Κλειδόπουλος/Μαμάης και Βανδώρος/Χαριτωνίδης, ενώ οι Κόκκινος/Ραμιώτης, Αργυρόπουλος/Μπαλοδήμος, Μονιάκης/Τσακογιάννης, Νιώπας/Παπαδημητρίου και Ευγενίδης/Kimble (promotional wild card) έχουν περάσει κατευθείαν στο κυρίως ταμπλό.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας στους άνδρες.

Στις γυναίκες δεν είδαμε σπουδαίες εκπλήξεις. Οι Κούρδογλου/Ματιάδη πέρασαν απ’ το πρώτο ματς bye και επικράτησαν των Μοδιώτη/Οικονομίδου (2-0 σετ), παίρνοντας την πρόκριση για το ταμπλό, όπως και οι Κλέπκου/Κουρτίδου.

Το δίδυμο των Βέλλιου/Χατζηδημητρίου ηττήθηκε με 2-0 σετ απ’ τις Ιωαννίδου/Σφυρίου, όμως πέρασε στην επόμενη φάση επικρατώντας 2-0 σετ των Παυλέα/Σαμπάτη, που αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση.

Στο Κυρίως Ταμπλό προκρίθηκαν επίσης οι Παρασκάκη/Τσοπούλου και οι Γεωργοπούλου/Κουμβάκη.

Στο κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους οι Δηλαβέρη /Τέζα, Βλάχου/ Κοτέογλου, Καραγκούνη/Μεθενίτη, Καράβη/Πασιαλή, Μαναβή/Παρισάκη (promotional wild card), Mishonova/Angelova (wild card).

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας στις γυναίκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x