Βόλεϊ

Πανέτοιμη για το «2 στα 2» η Εθνική βόλεϊ γυναικών

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η προετοιμασία της Εθνικής βόλεϊ γυναικών για τον δεύτερο αγώνα της στον έκτο προκριματικό όμιλο του Ευρωβόλεϊ 2026 κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία.

Έτοιμη για τη Βόρεια Μακεδονία η Εθνική βόλεϊ γυναικών. Η τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο κλειστό της Μίκρας, υπό την παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καραμπέτσου, δεν έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Απόστολο Οικονόμου, για το ματς της τρίτης αγωνιστικής του έκτου προκριματικού ομίλου του Ευρωβόλεϊ του 2026.

Συγκριτικά με τον αγώνα της Κυριακής στην Αυστρία, η 14άδα που ανακοινώθηκε θα έχει δύο αλλαγές. Στη θέση της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου, η οποία υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα της περασμένης Κυριακής στη Βιέννη, θα είναι η Ευαγγελία Τάνη και σε αυτή της Μαριαλένας Αρτακιανού η Μαριάννα Μπελιά.


Αναλυτικά η 14άδα:

Πασαδόροι: Ελένη Καρακάση, Ευαγγελία Τάνη

Ακραίες: Ασημίνα Νικολογιάννη, Όλγα Στράντζαλη, Φαίη Μπακοδήμου, Έλενα Μπάκα

Κεντρικές: Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Αριστέα Τοντάι, Κυριακή Τερζόγλου, Μαρκέλλα Παπαγεωργίου

Διαγώνιες: Μάρθα Ανθούλη, Μαρία Τσιτσιγιάννη

Λίμπερο: Γεωργίνα Αντωνακάκη, Μαριάννα Μπελιά


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. «Έχουμε ξεχάσει τη νίκη στην Αυστρία και το μυαλό μας είναι στη Βόρεια Μακεδονία, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα. Ξέρουμε ότι, αν παίξουμε όπως πρέπει, θα νικήσουμε και θα κάνουμε το "2χ2" που ήταν ο βασικός μας στόχος από την αρχή του καλοκαιριού».

Και συμπλήρωσε πως: «Χρειάζεται να δείξουμε σοβαρότητα και σωστή νοοτροπία ως ομάδα. Είναι πράγματα τα οποία επικεντρωθήκαμε σ' αυτές τις έξι εβδομάδες που δουλεύουμε με τα κορίτσια. Τέτοιες λεπτομέρειες μας έχουν κοστίσει στο παρελθόν, αλλά, σιγά-σιγά, θα πρέπει να μετατραπούν σε "όπλο" για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x