Βόλεϊ

Έγραψαν ιστορία στο Challenge Cup!

Βοϊβοντίνα και Μπούρσα κατέκτησαν το Challenge Cup ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, επικρατώντας στους τελικούς των Μπενφίκα και Ουραλόσκα αντίστοιχα.

Έγραψαν ιστορία Βοϊβοντίνα και Μπούρσα στο Challenge Cup ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, πανηγυρίζοντας την κατάκτησή του για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Η Βοϊβοντίνα ηττήθηκε στο τάι μπρέικ από την Μπενφίκα στην Πορτογαλία, όμως οι Σέρβοι είχαν ισχυρό προβάδισμα απ’ το πρώτο ματς, όπου είχαν επικρατήσει 3-1. Έτσι χρειάζονταν μόνο δύο σετ για να σηκώσουν το τρόπαιο, με το τάι μπρέικ να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Τα σετ: 24-26, 21-25, 25-16, 25-23, 15-10.

Στις γυναίκες, η Μπούρσα πανηγύρισε μετά από φοβερή ανατροπή επί της Ουραλόσκα. Το χαμένο ματς στην Ρωσία -με 3-0 σετ, μάλιστα- δεν πτόησε τον τούρκικο σύλλογο, ο οποίος επιβλήθηκε 3-1 και κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της στο «χρυσό» σετ.

Φοβερή ήταν η συνεισφορά της Μέριμ στη νίκη της Μπούρσα, αφού πέτυχε 35 πόντους, αλλά και του κόσμου που έδωσε βροντερό παρών στις εξέδρες.

Τα σετ: 23-25, 25-21, 25-23, 25-18. «Χρυσό» σετ: 15-11.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x