Βόλεϊ

Έδιωξε τη Μίλεν ο Πανναξιακός, αλλά θα τη ξαναβρεί… μπροστά του ο Ολυμπιακός

Παρελθόν από τον Πανναξιακό αποτελεί από την Τρίτη η Κριστίν Μίλεν, η οποία θα συνεχίσει την καριέρα της στη γαλλική Μπεζιέ, αντίπαλο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών.

Δε θα συνεχίσει την καριέρα της μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου της Volley League γυναικών στον Πανναξιακό η Κριστίν Μίλεν. Οι Κυκλαδίτισσες άφησαν ελεύθερη την πρώην Σοβιετική άσο, αφού δεν προλαβαίνουν την πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου και τα πλέι οφ, και αυτή συμφώνησε αμέσως με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Challenge Cup, τη γαλλική Μπεζιέ, μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας με την διεθνή Εσθονή αθλήτρια, Κριστίν Μίλεν, κοινή συναινέσει.

Με έντονο το αίσθημα ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη προσφορά της και την άριστη συμπεριφορά της το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε στο σύλλογό μας και, με γνώμονα την εξέλιξη της καριέρας της και το συμφέρον του σωματείου, δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο στη μετακίνησή της.

Με το ήθος και την αθλητική της παιδεία αισθανόμαστε υπερήφανοι που η Κριστίν αποτέλεσε μέλος του σωματείου μας, δίνοντας το 100% των δυνάμεών της σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Ευχαριστούμε τη δική μας “Μίλκα” για τα όσα πρόσφερε στην "οικογένεια" του Πανναξιακού και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία με την νέα της ομάδα".

Για τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Σε δηλώσεις της στο paon.gr η αθλήτρια της ομάδας της Νάξου σημείωσε πως: "Ολα έγιναν πολύ γρήγορα… Με τον Πανναξιακό χάσαμε την ευκαιρία να πάμε στα ημιτελικά των ελληνικών διοργανώσεων, λόγω πολλών τραυματισμών. Για εμένα ήρθε μια καινούρια ευκαιρία, να πάω να παίξω στην Beziers, μια από τις καλύτερες ομάδες στη Γαλλία. Θα παίξω το τέλος της κανονικής σεζόν, τα πλέι οφ, αλλά και τα ημιτελικά του Challenge Cup με τη νέα μου ομάδα.

Είμαι πραγματικά χαρούμενη που ο Πανναξιακός συμφώνησε, με στήριξε σε αυτήν την απόφαση και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο γαλλικό πρωτάθλημα και στο Challenge Cup. Θα θυμάμαι πάντα τη Νάξο ως ένα από τα πιο ξεχωριστά μέρη που έχω αγωνιστεί, με τους πιο καταπληκτικούς ανθρώπους γύρω μου! Σας ευχαριστώ".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x