Βόλεϊ

Δεληκώστας: «Έπαιξε ελεύθερα η Μπάρκομ και της βγήκε, δε βρήκαμε τιε λύσεις που έπρεπε»

Στο γεγονός πως η Μπάρκομ έπαιξε πιο ελεύθερα από τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Κώστας Δεληκώστας μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό του «Δικεφάλου» από τη συνέχεια του CEV Cup βόλεϊ ανδρών.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως δε βρήκαν τις απαραίτητες λύσεις για να αποκτήσουν διαφορά και έχασαν πολλά σέρβις, στάθηκε στο πρόβλημα με τους ακραίους και θεωρεί πως δε δημιούργησαν «ρήγματα» στην υποδοχή των Ουκρανών.

Αναλυτικά: «Ήταν πολύ καλύτερη, σήμερα, στο side out η Μπάρκομ. Δεν ήταν τόσο καλοί στο ματς στην Ουκρανία, όπου μάλλον ήταν αγχωμένοι. Σήμερα, ήρθαν εδώ και έπαιξαν ελεύθερα. Δεν βρίσκαμε λύσεις για να πάρουμε συνεχόμενους πόντους, ώστε να δημιουργήσουμε διαφορές.

Διαρκώς είχε το προβάδισμα η αντίπαλη ομάδα. Είχαμε την ευκαιρία μας, μόνο στο 14-13 του "χρυσού" σετ, όπου χάσαμε το σέρβις. Ήμασταν υποχρεωμένοι να "κυνηγήσουμε" ένα καλό σέρβις, διότι η Μπάρκομ ήταν σχεδόν ανίκητη στο φιλέ.

Ξέρουμε ότι δεν έχουμε υψηλά ποσοστά στην επίθεση από τους ακραίους και τον διαγώνιό μας, αλλά παίζουμε με αυτό το πρόβλημα εδώ και ένα γύρο. Συνήθως, κερδίζουμε τα παιχνίδια από το break point, αλλά σήμερα δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ‘ρήγματα’ στην υποδοχή της Μπάρκομ, η οποία νίκησε δίκαια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x